Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Hasselback kartofler er et skønt og klassisk tilbehør til de fleste retter – få opskriften her.

  • Ingredienser

    Cirka 3 mellemstore kartofler pr. person
    Hvidløg
    Frisk rosmarin
    Smør
    Salt og peber

  • Fremgangsmåde:

    Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Det kan gøres ved at lægge kartoflen i en grydeske imens der skæres – så stopper skeen kniven, inden den skærer helt igennem.

    Skær en passende mængde hvidløg i helt tynde skiver. Hvidløgsskiverne lægges i rillerne i kartoflerne sammen med blade af frisk rosmarin.

    Til sidst pensles med smeltet smør og drysses med salt og peber.

    Bag kartoflerne i cirka 55 minutter ved 200 grader varm luft. De skal være møre indeni og gyldne udenpå.
    Server som tilbehør.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial