september 18, 2023

Svensk pølseret

Når der skal ægte hyggemad på bordet, er der ingen tvivl – det skal selvfølgelig være svensk pølseret!

  • Ingredienser:

    (Cirka 4 personer)

    8 pølser
    Cirka 800 gram kartofler, kogt og skåret i tern
    2 dl fløde
    1 dl mælk
    1 fed hvidløg
    2 hakkede løg
    3 spsk ketchup
    140 gram tomatpure
    1 tsk paprika

    Salt og peber
    Olie til stegning

  • Fremgangsmåde:

    Skær pølserne i mundrette stykker og svits dem sprøde i lidt olie på en stegepande. Tag pølserne af panden og svits løg og hvidløg. Tilsæt derefter tomatpuré, ketchup og paprika samt salt og peber. Herefter tilsættes de kogte kartofler i tern, fløde og mælk. Til sidst tilføjes pølserne. Rør rundt og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag eventuelt til med salt og peber inden servering.