Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær top og bund af. Skær kartoflerne i skiver, der er cirka 1,5 cm tykke. Læg en skive mellem to grillspyd og skær vandrette, tætte riller halvvejs gennem kartoffelskiven. Grillspydene sørger for, at du ikke skærer helt igennem. Vend kartoflen og skær på sammen måde diagonale riller på den anden side.
Stik et grillspyd gennem kartoffelskiven fra top til bund og ryk den lidt fra hinanden, så der kommer luft mellem rillerne. Gør det samme med resten af skiverne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smelt smørret og tilsæt alle krydderierne. Rør grundigt rundt til du har en ensartet marinade.
Pensl kartoffelskiverne med marinade. Sørg for, at der kommer marinade godt ned i rillerne.
Bag i 20-25 minutter ved 200 grader varmluft til kartoflerne er sprøde.
Spis de krydrede kartoffelsticks som forret eller en lækker snack.