Categories: Aftensmad

by admin

Share

Categories: Aftensmad

by admin

Share

Nogle dage har man bare lyst til noget ekstra cheesy – til de dage anbefaler vi disse sprøde kartoffelboller med ostefyld.

  • Ingredienser:

    2-3 bagekartofler eller andre kartofler med højt tørstof-indhold (Tjek evt. kartoffelguiden.dk)
    Kartoffelmel
    1 dl mælk
    1 mozzarellakugle
    100 gram cheddarost
    40 gram smør
    Salt og peber

  • Fremgangsmåde:

    Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog kartoffelternene møre og lad dem køle af. Mos dem derefter til en jævn kartoffelmos uden klumper. Tilsæt mælk, salt og peber samt kartoffelmel. Start med 4 spsk kartoffelmel og tilsæt mere, hvis mosen stadig klistrer. Den skal være en formbar dej.

    Skær osten i tern. Derefter formes bollerne omkring osten med hænderne. Hver bolle skal indeholde begge slags ost.

    Varm smørret godt op på en stegepande og steg bollerne til de er gyldne og sprøde på begge sider.

    Server mens de stadig er varme som en lækker snack, forret eller tilbehør til hovedretten.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial