Categories: Opskrifter, Videos

by admin

Share

Grønne asparges, nye kartofler og frisk dild er den perfekte kombination til en skøn sommer-kartoffelsalat. Få opskriften her.

  • Ingredienser:

    (3-4 personer)

    700 gram nye kartofler
    Et bundt grønne asparges
    Et bundt dild
    Et lille rødløg
    Et fed hvidløg
    3 spsk olivenolie
    1 tsk citronsaft
    salt og peber
    100 gram salatost

  • Fremgangsmåde:

    Kog kartoflerne med salt og en kvist dild og lad dem køle af.

    Rens et bundt grønne asparges og skær dem i stykker.

    Snit et halvt rødløg fint.

    Herefter laves marinaden. Bland olivenolie, citronsaft. Hak et dild og hvidløg fint og rør det i marinaden. Tilsæt lidt salt og peber.

    Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend alle ingredienserne sammen med marinaden. Til sidst tilsættes 100 gram salatost i tern.