Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Kartoffelsuppe er en skøn klassiker, der kan varieres i det uendelige – prøv for eksempel denne version med butternut squash, hvidløg og ingefær, der giver suppen en skøn og krydret varme.

  • Ingredienser:

    (4-5 personer)

    1 butternut squash
    Ca. 800 gram kartofler
    1 løg
    2 fed hvidløg
    Ingefær
    250 ml fløde
    1 liter vand
    Saft fra ½ lime
    Salt og peber
    Olie til stegning

  • Fremgangsmåde:

    Hak løg, hvidløg og ingefær. Skræl kartoflerne og butternut squash og skær det hele i tern.

    Svits løg, ingefær og hvidløg i olie i en stor gryde til løgene er blanke. Tilsæt kartoffel og squash. Hæld vandet over og kog det hele i cirka 25 minutter til grøntsagerne er godt møre.

    Sluk for gryden og blend suppen grundigt med en stavblender til den er jævn og glat.

    Tilsæt fløde, salt og peber og limesaft. Rør rundt og kog suppen op igen inden servering.

    Server med eksempelvis creme fraiche, ristede græskarkerner og flute.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial