Fremgangsmåde:
Vask og skrab de nye kartofler kartofler, f.eks. med en urtekniv. Put kartoflerne i en gryde og hæld vand over, så kartoflerne er dækkede. Tilsæt rigeligt salt og kog kartoflerne i 8-12 minutter afhængigt at størrelsen. Du kan mærke med f. eks. en kødnål, om kartoflerne er ved at være færdige. Sluk kogepladen, når kartoflerne næsten er færdige, og lad dem trække i vandet i 10-15 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne og stil dem til afkøling imens du laver marinaden.
I en stor skål blandes dijonsennep, vand, hvidvinseddike, rapsolie, timianblade, honning, salt og peber.
Hak rødløget fint, og skær mozzarellakuglen i mundrette tern. Vask de grønne asparges og skær dem i stykker på cirka 2 cm. Vask ærteskuddene.
Bland alle ingredienser, undtagen et par ærteskud, i skålen. De sidste ærteskud bruges til at pynte kartoffelsalaten med inden servering.