Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på cirka 2 x 2 cm.
Læg kartoffelternene i et smurt, ildfast fad og tilsæt 1 finthakket løg, 3 spsk olivenolie, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber.
Bland sammen og bag i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter til kartoflerne er møre.
Imens laves æggemassen.
Slå 4 æg ud i en skål og pisk med 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Tilsæt 200 gram creme fraiche og cirka tre fjerdedele af den revede cheddarost. Pisk sammen.
Tag kartoflerne ud af ovnen. Bland 2 håndfulde frisk spinat i kartoflerne og hæld æggemassen over.
Pynt med tomatskiver og den sidste cheddar.
Bag ved 200 grader i cirka 35 minutter til æggemassen er stivnet.
Kan serveres enten som vegetarisk hovedret eller som tilbehør til for eksempel kogt hamburgerryg.