Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Dette lækre kartoffelfad kan serveres både som vegetarisk hovedret og som tilbehør til et godt stykke kød.

  • Ingredienser:

    (4 personer)

    500 gram kartofler
    1 løg
    3 spsk olivenolie
    4 æg
    200 gram creme fraiche
    200 gram revet cheddarost
    2 håndfulde frisk spinat
    1-2 tomater
    Salt
    Peber

  • Fremgangsmåde:

    Skræl kartoflerne og skær dem i tern på cirka 2 x 2 cm.

    Læg kartoffelternene i et smurt, ildfast fad og tilsæt 1 finthakket løg, 3 spsk olivenolie, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber.

    Bland sammen og bag i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter til kartoflerne er møre.

    Imens laves æggemassen.
    Slå 4 æg ud i en skål og pisk med 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Tilsæt 200 gram creme fraiche og cirka tre fjerdedele af den revede cheddarost. Pisk sammen.

    Tag kartoflerne ud af ovnen. Bland 2 håndfulde frisk spinat i kartoflerne og hæld æggemassen over.
    Pynt med tomatskiver og den sidste cheddar.
    Bag ved 200 grader i cirka 35 minutter til æggemassen er stivnet.
    Kan serveres enten som vegetarisk hovedret eller som tilbehør til for eksempel kogt hamburgerryg.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial