oktober 17, 2023

Kartoffelfad med forårsløg

En rest kogte kartofler kan anvendes i mange skønne retter – prøv for eksempel dette hurtige og cremede kartoffelfad med forårsløg.

  • Ingredienser:

    (tilbehør til 3-4 personer)

    Cirka 800 gram kogte kartofler
    5 forårsløg
    250 gram creme fraiche
    100 gram revet ost
    2 tsk paprika
    Salt og peber
    Lidt smør

  • Fremgangsmåde:

    Smør et ildfast fad med smørret. Skær de kogte kartofler i tern og læg dem i fadet. Snit forårsløgene og hæld dem over kartoflerne. Husk at gemme lidt forårsløg til pynt.

    I en skål blandes creme fraiche, paprika, salt og peber og halvdelen af osten. Hæld oste-blandingen over kartoflerne og vend det hele sammen.

    Top med sidste halvdel af osten inden du bager det hele ved 200 grader almindelig ovn i cirka 25 minutter.

    Pynt med forårsløg inden servering.