Categories: Aftensmad, Videos

by admin

Share

Er du også vild med kartoffelsalat? Prøv denne skønne version inspireret af det græske køkken.

  • Ingredienser:

    (tilbehør til 3-4 personer)

    Ca. 700 gram små kartofler
    1 rødløg
    Skald fra en citron og saft fra en halv citron
    150 gram salatost
    100 gram oliven
    En håndfuld frisk persille
    2 dl olivenolie
    Salt og peber

  • Fremgangsmåde:

    Vask kartoflerne grundigt og kog dem møre i saltet vand i cirka 10 minutter, afhængigt af størrelsen. Sluk for gryden og lad kartoflerne trække i vandet i 5-10 minutter.

    Imens laves marinaden af olivenolie, salt og peber, og skald og saft fra citron. Hak rødløget og persillen og skær salatosten i tern.

    Hæld vandet fra kartoflerne og halver dem imens de er lune. Vend det hele sammen og slut af med oliven. Kartoffelsalaten serveres lun, men kan også nydes kold dagen efter, hvis der er rester.