Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader på varm luft.
Tærtebund:
Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pres vandet ud af de revne kartofler og bland sammen med de øvrige ingredienser til tærtebunden.
Smør en springform eller tærteform på cirka 25-30 cm i diameter med olien og fordel kartoffelmassen jævnt heri som en tærtebund. Bag cirka 30 minutter, til bunden er sprød.
Fyld:
Skær chorizoen i tern og svits i en gryde ved middel varme til fedtet begynder at smelte.
Tilsæt finthakket løg og hvidløg og svits til løgene er blanke.
Tilsæt tomatpure og lad det stege med et par minutter for at frigøre mest muligt smag.
Skær kylling, champignon og feberfrugt i tern og tilsæt først kyllingen i gryden. Når det er gennemstegt tilsættes grøntsagerne og svitses endnu et par minutter.
Tilføj krydderierne og hakket tomat og lad det simre under løg til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og evt. mere af krydderierne.
Når tærtebunden er gylden, tages den ud af ovnen og fyldes hældes op i den. Slut af med revet cheddar på toppen og bag yderligere 15 minutter.
Server med frisk, grøn salat.