< Tilbage

Direktørskifte hos kartoffeleksportøren Unipatatas A/S10-11-2017 - 14:36

Søren O. Jørgensen overlader stafetten til Poul Hansen

Søren O. Jørgensen var valgt at fratræde som adm. direktør for Unipatatas.

Poul Hansen er tiltrådt stillingen som administrerende direktør, CEO, for Unipatatas A/S, Esbjerg.

Den nye administrerende direktør er hentet i egne rækker. Poul Hansen har været ansat i Unipatatas A/S siden oktober 2012 og senest i stillingen som salgsdirektør.

 

Søren O. Jørgensen har valgt at fratræde stillingen som administrerende direktør for Unipatatas A/S, Esbjerg, efter mere end 20 år på posten. Han er herefter indtrådt i bestyrelsen som næstformand og vil herudfra fortsat varetage enkelte aftale opgaver for selskabet.

 

Unipatatas A/S er et internationalt handelsselskab for spise- og læggekartofler. De vigtigste markeder er landene i EU, Østeuropa, Afrika og Mellemøsten. 

 

Danmark har et ideelt klima og et højt plantesundhedsniveau, der sikrer en produktion af sunde læggekartofler. Grundlaget for vores ca. 1500 ha. med læggekartofler hos store autoriserede avlere er en sygdomsfri opformering af planter og knolde i laboratorie og drivhus. Avlerne er alle højt specialiserede med egne maskiner, sortere- og pakkeanlæg. Sammenlagt giver det vores kunder den optimale tryghed samt den bedste kvalitet.

 

Unipatatas A/S er et dansk ejet selskab, hvor ejerne er Danmarks to største autoriserede avlere, Knud Kristensen ApS, Møldrup, og Skovnæs Kartofler ApS, Maribo.

< Tilbage