< Tilbage

Jens Holstborg bliver ny administrerende direktør i Danespo19-04-2017 - 13:31

Jens Holstborg efterfølger Steen Bitsch, der er tiltrådt som direktør i Vestjyllands Andel

Danespos nye direktør Jens Holstborg. Foto: Pressefoto.

Danespo’s nye adm. direktør hedder Jens Holstborg og kommer fra et job som administrerende direktør for DSV Frø Danmark, der er en del af Deutsche Saatveredlung (DSV) -koncernen. Jens Holstborg efterfølger Steen Bitsch, der tiltræder som CEO for Vestjyllands Andel, oplyser Danespo i en pressemeddelelse.

 

- Jeg er rigtig glad for at kunne meddele, at det nye ledelsesteam i Danespo er sat, udtaler Truels Damsgaard, bestyrelsesformand i Danespo. - Med Jens Holstborg får Danespo en ny stærk adm. direktør, der har stor erfaring med planteforædling, forretningsudvikling og international handel. Danespo er en veldrevet organisation, og jeg er sikker på, at virksomheden vil fortsætte den positive udvikling med Jens Holstborg som adm. direktør.

 

Jens Holstborg er 47 år og oprindeligt uddannet mejeriingeniør. Efter endt uddannelse blev han i 1995 ansat i Danisco, hvor han ved sin fratræden i 2008 var direktør for forretningsudvikling og marketing i Gums- and Systems Divisionen. I 2008 blev Jens Holstborg ansat som administrerende direktør i Hunsballe Frø, der i forbindelse med DSV’s opkøb skiftede navn til DSV Frø Danmark i 2013. Siden 2015 har han desuden stået i spidsen for DSV’s internationale division for kløver- og græsfrø. Privat er Jens Holstborg gift med Rikke og har to børn, en datter på 12 år og en søn på 8 år. Familien er bosat i Århus.

 

- Jens Holstborg tiltræder stillingen som adm. direktør i Danespo når han har afviklet sit nuværende ansættelsesforhold, siger Truels Damsgaard og tilføjer, at der afholdes fælles reception på Hotel Legoland fredag, den 21. april 2017 kl. 13.00. Her vil der blive lejlighed til at byde Jens Holstborg velkommen og takke Steen Bitsch for indsatsen.

 

< Tilbage