Den er kendt for at have utallige tilberedningsmuligheder. Kartoflen kan blive til alt fra snaps til kage til et lækkert aftensmåltid. Men kan den også blive til øl? Brygmester Tim Hyldal tog udfordringen op. ... Læs mere
Det kan virkelig få smilet til at forsvinde, når de kogte kartofler bliver til mos, fordi sorten ikke passer til tilberedningsmetoden. Det kan undgås ved at benytte kartoffelguiden.dk. ... Læs mere
Kartoffelbranchen står overfor et stort økonomisk tab, hvis vi ikke får adgang til de nødvendige nedvisningsmidler meget snart. ... Læs mere
Cirka 250 repræsentanter fra kartoffelbranchen var mødt op til demonstration i marken for at kræve dispensation til at bruge Reglone til nedvisning af kartofler ... Læs mere
Her kan du se slides fra emner om dyrkning af kartofler fra Danske Kartoflers Store Kartoffeldag ... Læs mere
Her kan du se slides fra emner om afsætning af kartofler ... Læs mere
Vildmose Kartoflen havde et helt specielt budskab med til de mange besøgende til Åbent Landbrug 2019. ... Læs mere
Ny pjece fra Danske Kartofler sætter fokus på, at kartofler er en af de danske fødevarer med lavest klimapåvirkning ... Læs mere
For at blive mæt med mindst muligt klimaaftryk, skal der kartofler på tallerkenen, viser ny undersøgelse. Landbrug og Fødevarer ser kartoflen som en oplagt afgrøde for at nå visionen om et klimaneutralt fødevareerhverv i 2050. ... Læs mere
KMC og Seges tager jordprøver til undersøgelse for kartoffelcystenematoder ... Læs mere
Der var god stemning blandt det hidtil største antal deltagere til årets Store Kartoffeldag med generalforsamling og faglige indlæg ... Læs mere
Da Danmarks Kartoffel Råd holdt årsmøde for 21. gang blev meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard udnævnt som årets kartoffelambassadør ... Læs mere
Fremtidens kartoffelplanter skal udvikles i det nye center, hvor Danespo samtidig har fået nyt hovedkontor ... Læs mere
Danmarks Kartoffel Råd har udvalgt vejr- og klimaeksperten Jesper Theilgaard som kartoffelambassadør 2019. Især kartoflens klimavenlighed er værd at fremhæve, mener den nye ambassadør. ... Læs mere
Undersøgelser viser, at hvis vores klode skal have en lys fremtid, skal den vestlige verden skære drastisk ned på kødforbruget. KMC har et alternativ – et bæredygtigt og ernæringsrigtigt kartoffelprotein. Studerende og forskere skal hjælpe KMC, så produktet bliver en succes. ... Læs mere
2019 bliver det sidste år, hvor der kan bruges Reglone ... Læs mere
Thorsens Chipskartofler inviterer alle til åbning af den nye lager- og produktionsbygning med plads til 5.800 tons kartofler ... Læs mere
Carl Heiselberg kan nu vande alle sine kartoffelmarker efter at Haderslev kommune handlede hurtigt ... Læs mere
KMC's udviklingscenter i Brande har tre forskellige ovne og et mejeri i miniformat. Det er nemlig nødvendige redskaber, når man har specialiseret sig i, hvordan kartoffelstivelse kan anvendes i vingummi, ost, dressing og mayonnaise. ... Læs mere
Allerede i 2019-sæsonen forventer direktør Ole Green, AgroIntelli, at der vil køre demo-udgaver af robotterne, der tager billeder af hver enkelt kartoffelplante for at se, om den er i sund vækst ... Læs mere