< Tilbage

Galleri: Danske Kartofler hitter på Roskilde Dyrskue 202230-05-2022 - 12:51

På særlig opfordring fra Roskilde Dyrskue var Danske Kartofler en del af "Spisekammeret" på skuet. Her var kartoflerne nemlig sat i fokus, og der var mulighed for både at spise, købe, lære mere om og lave mad med kartofler. Se billederne af Danske Kartofler på dyrskuet her.

Der var ikke mange øjeblikke uden gæster på standen, da Danske Kartofler deltog på Roskilde Dyrskue d. 27. - 29. maj 2022. På opfordring fra dyrskuets arrangører, var Danske Kartofler indbudt til at have en stand i madafdelingen Spisekammeret, hvor kartoflen var sat i fokus. 

Danske Kartofler uddelte de tre brochurer om kartofler, "Vi kalder den klimakartoflen", "En myte at kartofler feder", og "Brug knolden - alternative opskrifter med kartofler", som blev taget meget positivt imod af forbrugerne. Pointen med kartoflers klimavenlighed blev understreget af en sæk med 16 kilo kartofler og en pose med et kilo ris - to mængder fødevarer, som har den samme klimabelastning. 

Derudover kunne standes gæster deltage i en konkurrence om to  biografbilletter, hvis de kunne gætte antallet af kartofler i et stort glasrør, og få en pose gratis chips, der var venligt sponsoreret af KiMs Chips. 


Fra Danske Kartofler skal der i forbindelse med Roskilde Dyrskue lyde en stor stort tak til: 

 

KiMs chips for sponsorat af chipsposer til uddeling. 

Tom Rosenkvist for levering af kartoffelplanter. 
Carl Heiselberg for levering af 16 kilo kartofler. 

Alle der gjorde en stor indsats med at bemande standen. 

Og ikke mindst de mange børn og voksne, der besøgte standen!

 

< Tilbage