< Tilbage

Åbent hus på nyt lager til øko-kartofler07-08-2018 - 13:27

Thorsens Chipskartofler inviterer alle til åbning af den nye lager- og produktionsbygning med plads til 5.800 tons kartofler

Nordeuropas største og mest moderne anlæg til håndtering og lager af primært øko-kartofler er skudt op hos Thorsens Chipskartofler ved Sunds i Midtjylland.  

 

Den officielle indvielse af den nye lager- og produktionsbygning sker fredag den 24. august, hvor for alle interesserede er inviteret til åbent hus.

 

Selve åbningen foretages af Martin Merrild, formand for Landbrug og Fødevarer.

 

Thorsens Chipskartofler forhandler kartofler til chipsproducenter i hele Europa, primært Skandinavien, Tyskland og Italien. Kartoflerne vaskes og sorteres, derefter bliver de enten lagret eller sendt direkte til produktion hos virksomhedens kunder.

Det nye lager er på 4.500 kvadratmeter og har plads til kasser med i alt 5.800 tons kartofler.

 

- Det er en kraftig stigende omsætning, der er baggrunden for det nye byggeri, fortæller direktør Erik Thorsen, Thorsens Chipskartofler. Virksomheden har nu en omsætning på over 110.000 tons kartofler pr. år.

 

- Alene i 2017/18 steg vores omsætning mængdemæssigt med over 25 procent. Det er både vores omsætning af økologiske, men også af konventionelle kartofler, herunder skrælle- og pommesfrites-kartofler, der stiger, og derfor kan vi udnyttet et produktionsanlæg mere. Den nye bygning er delt op, så den ene halvdel er til lager, og den anden halvdel til vask, sortering med videre. Vi vil også vaske og sortere konventionelle skrælle- og pommesfrites kartofler i det nye anlæg.

Ved åbent hus arrangementet bliver der demonstration af det nye anlæg. Der bliver også mulighed for rundvisning i virksomheden i grupper.

 

Åbent hus fredag den 24. august kl. 10.45 hos

Thorsens Chipskartofler A/S

V. Sneptrupvej 3

7451 Sunds

 

< Tilbage