< Tilbage

Video: Lun, græsk kartoffelsalat25-08-2021 - 11:15

Er du også vild med kartoffelsalat? Prøv denne skønne version inspireret af det græske køkken.

Tilbehør til 4 personer. 

Ingredienser:

 

Ca. 700 gram små kartofler

1 rødløg

Skald fra en citron og saft fra en halv citron

150 gram salatost

100 gram oliven

En håndfuld frisk persille

2 dl olivenolie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Vask kartoflerne grundigt og kog dem møre i saltet vand i cirka 10 minutter, afhængigt af størrelsen. Sluk for gryden og lad kartoflerne trække i vandet i 5-10 minutter.

 

Imens laves marinaden af olivenolie, salt og peber, og skald og saft fra citron. Hak rødløget og persillen og skær salatosten i tern.

 

Hæld vandet fra kartoflerne og halver dem imens de er lune. Vend det hele sammen og slut af med oliven. Kartoffelsalaten serveres lun, men kan også nydes kold dagen efter, hvis der er rester.

 

Se i videoen, hvordan du gør:

 

< Tilbage