< Tilbage

Video: Kartoffelsuppe med butternut squash11-05-2021 - 10:52

Hvidløg, ingefær og lime giver suppen en lækker og let krydret smag. En skøn variation af den klassiske kartoffelsuppe.

(Hovedret til 4-5 personer)

 

Ingredienser

 

1 butternut squash

Ca. 800 gram kartofler

1 løg

2 fed hvidløg

Ingefær

250 ml fløde

1 liter vand

Saft fra ½ lime

Salt og peber

Olie til stegning

 

Fremgangsmåde

 

Hak løg, hvidløg og ingefær. Skræl kartoflerne og butternut squash og skær det hele i tern.

Svits løg, ingefær og hvidløg i olie i en stor gryde til løgene er blanke. Tilsæt kartoffel og squash. Hæld vandet over og kog det hele i cirka 25 minutter til grøntsagerne er godt møre.

Sluk for gryden og blend suppen grundigt med en stavblender til den er jævn og glat.

Tilsæt fløde, salt og peber og limesaft. Rør rundt og kog suppen op igen inden servering.

 

Server med eksempelvis creme fraiche, ristede græskarkerner og flute.

 

Se i videoen, hvordan du gør:

 

< Tilbage