< Tilbage

Kartoffel-hapsere med purløg og hytteost20-07-2018 - 08:33

Skal du bruge en nem og lækker snack til sommerfesten? Og er du også vild med nye kartofler? Så prøv disse kartoffel-hapsere med purløg og hytteost.

Ingredienser 

 

Til to personer: 

 

100 g nye danske kartofler

20 g smør

30 g purløg

1 spsk hytteost

Salt og peber

 

 

Fremgangsmåde

 

Skær en tynd skive af bunden på de kartofler der skal udhules. Smid den tynde skive væk. Skær derefter endnu en tynd skive af bunden. Nu er kartoflerne klar til at blive udhulet. Brug for eksempel enden af en teske til at udhule kartoflen. Sprøjt kartoffelmosen fra posen ind i den udhulede kartoffel. Sæt kartoflen ned på den tynde kartoffelskive. Kartoffel-hapserne kan eventuelt varmes i ovnen inden servering.

 

Se i videoen, hvordan Kim fra Nymindegab Kro tilbereder hapserne. 
 

 

< Tilbage