< Tilbage

Video: Dobbeltbagte kartofler16-06-2020 - 12:15

De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød

Ingredienser


(cirka fire personer)
 

6 mellemstore bagekartofler

3 spsk creme fraiche

150 gram revet cheddar

1 spsk frisk, hakket timian

Salt og peber

Bacon

 

 

Fremgangsmåde

Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200 grader. Halver kartoflerne og udhul dem med en ske. Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber.
Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200 grader. Imens steger du baconen sprød.
 

Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød.

 


Se i videoen, hvordan du gør: 

< Tilbage