<

Video: Sprøde kartoffelboller med ostefyld10-12-2021 - 10:15

Nogle dage har man bare lyst til noget ekstra cheesy - til de dage anbefaler vi disse sprøde kartoffelboller med ostefyld. 

Ingredienser:


2-3 bagekartofler eller andre kartofler med højt tørstof-indhold (Tjek evt. kartoffelguiden.dk)

Kartoffelmel

1 dl mælk

1 mozzarellakugle

100 gram cheddarost

40 gram smør

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog kartoffelternene møre og lad dem køle af. Mos dem derefter til en jævn kartoffelmos uden klumper. Tilsæt mælk, salt og peber samt kartoffelmel. Start med 4 spsk kartoffelmel og tilsæt mere, hvis mosen stadig klistrer. Den skal være en formbar dej.

Skær osten i tern. Derefter formes bollerne omkring osten med hænderne. Hver bolle skal indeholde begge slags ost.  

Varm smørret godt op på en stegepande og steg bollerne til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Server mens de stadig er varme som en lækker snack, forret eller tilbehør til hovedretten.


Se i videoen, hvordan du gør:


 

<