<

Video: Svensk pølseret23-09-2020 - 12:13

Svensk pølseret er altid et hit, især i børnefamilien! Se i videoen nederst på siden, hvordan du gør.

Ingredienser:

 

8 pølser

Cirka 800 gram kartofler, kogt og skåret i tern

2 dl fløde

1 dl mælk

1 fed hvidløg

2 hakkede løg

3 spsk ketchup

140 gram tomatpure

1 tsk paprika

 

Salt og peber

Olie til stegning

 

Fremgangsmåde:

 

Skær pølserne i mundrette stykker og svits dem sprøde i lidt olie på en stegepande. Tag pølserne af panden og svits løg og hvidløg. Tilsæt derefter tomatpuré, ketchup og paprika samt salt og peber. Herefter tilsættes de kogte kartofler i tern, fløde og mælk. Til sidst tilføjes pølserne. Rør rundt og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag eventuelt til med salt og peber inden servering.

 

Se hvordan du gør i videoen herunder:

 

 

 

<