Svensk pølseret er altid et hit, især i børnefamilien! Se i videoen nederst på siden, hvordan du gør.
Ingredienser:
8 pølser
Cirka 800 gram kartofler, kogt og skåret i tern
2 dl fløde
1 dl mælk
1 fed hvidløg
2 hakkede løg
3 spsk ketchup
140 gram tomatpure
1 tsk paprika
Salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Skær pølserne i mundrette stykker og svits dem sprøde i lidt olie på en stegepande. Tag pølserne af panden og svits løg og hvidløg. Tilsæt derefter tomatpuré, ketchup og paprika samt salt og peber. Herefter tilsættes de kogte kartofler i tern, fløde og mælk. Til sidst tilføjes pølserne. Rør rundt og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag eventuelt til med salt og peber inden servering.
Se hvordan du gør i videoen herunder: