<

Video: Hasselbach kartofler med frisk rosmarin02-09-2020 - 10:54

Hasselbach kartofler er en klassisk kartoffelret, som bare holder hver gang. Få opskriften her. 

Ingredienser


Cirka 3 mellemstore kartofler pr. person

Hvidløg

Frisk rosmarin

Smør

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

 

Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Det kan gøres ved at lægge kartoflen i en grydeske imens der skæres – så stopper skeen kniven, inden den skærer helt igennem.

Skær en passende mængde hvidløg i helt tynde skiver. Hvidløgsskiverne lægges i rillerne i kartoflerne sammen med blade af frisk rosmarin.

Til sidst pensles med smeltet smør og drysses med salt og peber.

 

Bag kartoflerne i cirka 55 minutter ved 200 grader varm luft. De skal være møre indeni og gyldne udenpå.
Server som tilbehør.

 

Se hvordan du gør i videoen herunder:

 

 

<