<

Frisk sommersalat med kartofler og rejer06-08-2018 - 14:37

Synes du også, at kartoffelsalat med nyekartofler er noget af det bedste ved sommeren?
Så skulle du prøve den her sommersalat med kartofler, rejer og sprød kartoffelcrunch.
 

Sommersalat med kartofler, rejer og kartoffelcrunch


Ingredienser: 

 

Kartoffelsalat:

Kogte nye kartofler

Rødløg

Karse eller dild

Olivenolie

Salt

Rejer

 

Kartoffelcrunch:

Nye danske kartofler

Olie til friture

Salt

 

Servering:

Karse eller dild

Hytteost

 

Fremgangsmåde
 

Kartoffelcrunch:

Riv nye, ukogte kartofler groft på et rivejern og pres dem tørre i et stykke køkkenrulle.

Varm fritureolien op til 180 grader og friter de revne kartofler til de er sprøde og gyldne. Tag dem derefter op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med salt

 

Kartoffelsalat:

De nye, kogte kartofler skæres i stykker på ca. 1x1cm. Hak rødløget fint og hak rejerne groft. Vend ingredienserne sammen med lidt olivenolie og smag til med salt. Tilsæt finthakket karse eller dild efter smag.

 

Anret kartoffelsalaten med en skefuld hytteost, karse eller dild og sprød kartoffelcruch på toppen. 



Se i videoen, hvordan du kan lave kartoffelsalaten

 

 

<